- Ribakood: 9789985042595
- Lisamise aeg: 04.09.2019
- Autor: Stuart Farrimond
- Ilmumisaasta: 2019
- Keel: Eesti
- Raamatu formaat: Kõvakaaneline
- Lehekülgi: 256
- Mõõdud: 260×220
Gastronoomia
€25.95
Kõrgekvaliteetse pildimaterjali ja selgitavate diagrammidega illustreeritud raamat tutvustab kõige levinumaid toiduvalmistamisviise ja -tehnikaid, räägib lähemalt peamistest toiduainetest nagu liha, kala, piim, muna, maitseained, jahu ja õli, ning annab nõu, kuidas varustada oma köök kõige paremate töövahenditega.
Lihtsas keeles ja keerulisi termineid võimalust mööda vältides on autori eesmärk anda lugejale parem ülevaade toiduvalmistamise ja küpsetamise teadusest, mis aitab valla päästa tema loovuse.
Ainult 1 laos
Arvustused
Tooteülevaateid veel ei ole.