Soome keelset tõlkinud Piret Saluri
Toimetanud Malle Kiirend
Kujundanud Ruth Huimerind ja Jüri Lõun
328 lk, kõva köide, kordustrükk
KULD LÕWI JA KULTASE AJAL. Tallinna restoranikultuuri ajalugu 1918–1940
€25.30
Turu ülikooli ajalooprofessori põhjalik ülevaade Tallinna restorani- ja kohvikukultuurist kahe maailmasõja vahelises Eestis annab põhjaliku pildi meie joomis- ja söömiskommetest ning olulisematest restoranidest, kabareedest ja kohvikutest. Autor on kasutanud laialdast allikmaterjali: arhiividokumente, ajakirjandust ja kaasaegsete sageli värvikaid detaile sisaldavaid mälestusi. Raamat laseb mõista Eesti toonase restoranikultuuri kõrget taset ja kirevust, mis tegi Tallinnast soomlaste ja mitte ainult soomlaste paradiisi juba 1920. aastatel. Teose eestikeelne väljaanne on kaunilt kujundatud ja rikkalikult illustreeritud omaaegsete fotodega.
Ainult 1 laos
Arvustused
Tooteülevaateid veel ei ole.