INDIA IMELISED MAITSED

21.25

“India imelised maitsed” on retseptiraamat.
Raamat sobib suurepäraselt neile, kes on huvitatud kulinaariast ja
eri rahvuste kokakunstist, neile, kes soovivad õppida uusi võtteid
toitude valmistamiseks, et kasutada oma loomingulisust ja pere
eelistusi ja rikastada pere söögilauda põnevate roogadega.
Raamatu autor Katrin Aedma on Indiaga seotud üle 13ne aasta.
Selle aja jooksul on ta palju kohalikke hõrgutisi valmistanud ja
söönud, õppinud India kokkamiskunsti Indias ämmalt, kasutütrelt,
mehelt, sõpradelt, naabritelt ja internetist.
Katrin Aedma on üle 40 aasta uurinud ja rakendanud oma elus
tervisliku elustiili põhimõtteid, koolitanud teemal: “Heas vormis ja
õnnelik” ja kirjutanud raamatu: “Saleduse saladused hõivatud
inimestele”.
Ta on enda jaoks leidnud erinevaid mooduseid, kuidas võrratut
India toitu, mis on üldjuhul väga rasvane ja ülimagus, teha
tervislikumal moel, kiirelt ja lihtsalt. Seda kunsti jagab ta
kokkamiskoolitustel ja vihjeid leiab ka retseptiraamatus.
Retseptiraamatus on üle 31 India toidu põhiretsepti, millest saab väikeste täiendustega teha vähemalt
100.
Raamatust leiad lisaks India rahvaravi soovitused ja küllusejumalanna pildi, mille saab välja lõigata ja
rahakoti pista.
Raamat on kirjutatud lihtsalt ja selgitustega arvestades Eestis saadaolevate toiduainetega. Raamatusse
on autor lisanud viited näidisvideotele internetis ja otsingusõnad, mis on abiks lisainfo guugeldamisel.
Katrin Aedma on kirjutanud Indiast mitmeid artikleid ja andnud välja 3 raamatut: “14 päeva Goas”, “Minu
Goa päevaraamat” ja “Ühe India linnakese päevaraamat”.

Kategooriad: ,