MAALEHE MAITSETAIMERAAMAT

17.50

Peterselli, basiilikut, tilli ja tüümiani kasvatavad kõik ja oskavad köögis kasutada, aga mida ette võtta sidrunheina, indiaani piparrohu, sidrunaloisia, magusa lippia, roheka santoliini ehk oliivirohuga ja paljude teiste hiljuti müügile tulnud maitsetaimedega?

Põnevaid maitsestajaid võib leida ka lillepeenralt, sellised on näiteks tähklavendel, läikiv peiulill, moldaavia tondipea, aed-mustköömen ja aniisi-hiidiisop.

Maitsetaimi tasub tundma õppida, et oskaks nende omadusi nii aias kui köögis paremini ära kasutada. See raamat tutvustab nii klassikalisi ürte kui ka vähemtuntud liike. Pisut on juttu sellestki, kuidas rajada ürdiaeda, kust saada taimi ja kuidas saaki koguda

Ainult 1 laos

Kategooriad: ,