Rabarber. Krõmps ja särts
€17.60
Varakevadise ärkajana saab rabarber otsekohe kõikide lemmikuks. Tõrkumata ja usinasti esineb ta nii marjade kui ka puuviljade rollis ega tuleta millegagi meelde, et tegelikult pole ta ei seda ega teist, vaid hoopistükkis lehtköögivili. Ja eks ta teab varasematest kogemustest, et tähetund on üürike ning möödub koos esimeste suvemarjade tulekuga.
Meie jaoks on rabarber armastatud taim, millest on hea kooki küpsetada või mahla keeta, kloppida mannavahtu või valmistada värsket salatit. Raamatust leiad rohkesti nii uudseid ideid rabarberi kasutamiseks kui ka mitmeid vanu ja armsaks saanud retsepte kevadiste kookide, tortide ja magustoitude valmistamiseks. Kinoasalat röstitud rabarberiga, rabarberikausikook rukkileivaga, rabarberi-rukkikarask, rabarberikook krõbeda kardemonibeseega, rabarberi-plaadikook iirise-purukattega ja rabarberikompott limoncelloga on vaid mõned nimetused ahvatlevast retseptivalikust.
Sarja „Sada rooga mini+“ teine raamat.

Jänesefaktor
Tikkimine. Väike rahvarõivaõpetus
SILMUSKUDUMINE
EESTI SILMUSKUDUMINE 1. TAVAD JA TEHNIKAD
Matemaatika. Nutikas mudilane
Visioonideotsing
VÄNDRA KIHELKONNA RAHVARÕIVAD
ARMASTUSE VALGUS
IKIGAI. JAAPANLASTE PIKA JA TÄISVÄÄRTUSLIKU ELU SALADUSED
KUIDAS VÕITA SÕPRU JA MÕJUTADA INIMESI
SIIN, SEAL JA SIBERIS
Tiivutud inglid
DISKRIMINEERIMINE JA ERINEVUSED
KRÕLL
Sonetid proosas ehk Toome varemeis ja Egiptuses 


Arvustused
Tooteülevaateid veel ei ole.