Parimad palad valgest kalast
Algne hind oli: €17.95.€17.10Current price is: €17.10.
Valge kala mõiste alla mahub õige palju kalu meilt ja mujalt, nii suuremaid kui ka väikseimaid. Näiteks koduvetest tuttavad räim ja heeringas, ahven ja haug, koha ja siig, aga ka mujalt pärit kalad, nagu paltus või klaarsäga. Enamikus roogades ei peagi kasutama just konkreetset kala, vaid võib lähtuda käesolevast püügihooajast või maitse-eelistusest.
Valge kala on ütlemata õrn ja hõrk ega vaja erilisi kokkamisvõtteid või maitseaineid. Kala valmib kiiresti, mistõttu kõige enam tuleb tähelepanu pöörata hoopis sellele, et seda mitte üle küpsetada ega üle maitsestada.
Valge kala sobib nii argi- kui ka peolauale ja raamatus ongi retsepte mõlemaks puhuks. Leiad siit näiteks värvilise õrnsoolasiia, rohelise ahjukala, koduahju suitsukala, vermutikastmes kala, krõbedate kalaampsude, hõrkude kalakotlettide ja veel paljude teiste kalatoitude õpetused.

Visioonideotsing
KANGAKUDUJA KÄSIRAAMAT
Elüüsiumi kutse
ÜLLE ULLA. MA ARMASTASIN ESTONIAT
Viisakas laps
VÄNDRA KIHELKONNA RAHVARÕIVAD
ISETEHTUD KINGID. 70 KAUNIST KINGITUST KODUS MEISTERDAMISEKS JA RÕÕMU VALMISTAMISEKS
HELMESEHTED
SIIN, SEAL JA SIBERIS
EESTI SILMUSKUDUMINE 1. TAVAD JA TEHNIKAD
Moekad Muhu siilikud. Muhu seelikukanga kudumine
Tiivutud inglid 


Arvustused
Tooteülevaateid veel ei ole.