Parimad palad valgest kalast
Algne hind oli: €17.95.€17.10Current price is: €17.10.
Valge kala mõiste alla mahub õige palju kalu meilt ja mujalt, nii suuremaid kui ka väikseimaid. Näiteks koduvetest tuttavad räim ja heeringas, ahven ja haug, koha ja siig, aga ka mujalt pärit kalad, nagu paltus või klaarsäga. Enamikus roogades ei peagi kasutama just konkreetset kala, vaid võib lähtuda käesolevast püügihooajast või maitse-eelistusest.
Valge kala on ütlemata õrn ja hõrk ega vaja erilisi kokkamisvõtteid või maitseaineid. Kala valmib kiiresti, mistõttu kõige enam tuleb tähelepanu pöörata hoopis sellele, et seda mitte üle küpsetada ega üle maitsestada.
Valge kala sobib nii argi- kui ka peolauale ja raamatus ongi retsepte mõlemaks puhuks. Leiad siit näiteks värvilise õrnsoolasiia, rohelise ahjukala, koduahju suitsukala, vermutikastmes kala, krõbedate kalaampsude, hõrkude kalakotlettide ja veel paljude teiste kalatoitude õpetused.

SILMUSKUDUMINE
Tiivutud inglid
Eesti vanausuliste pärimuskultuuri leksikon I. Kodu ja kodumajapidamine
Matemaatika. Nutikas mudilane
VÄNDRA KIHELKONNA RAHVARÕIVAD
KUIDAS VÕITA SÕPRU JA MÕJUTADA INIMESI
Eesti politsei ajalugu 1991–2022
Juhupartisanid. Väikesed sõjad keset suurt sõda
BRUCE LEE. ELU
Tikkimine. Väike rahvarõivaõpetus 


Arvustused
Tooteülevaateid veel ei ole.