Parimad palad valgest kalast
Algne hind oli: €17.95.€17.10Current price is: €17.10.
Valge kala mõiste alla mahub õige palju kalu meilt ja mujalt, nii suuremaid kui ka väikseimaid. Näiteks koduvetest tuttavad räim ja heeringas, ahven ja haug, koha ja siig, aga ka mujalt pärit kalad, nagu paltus või klaarsäga. Enamikus roogades ei peagi kasutama just konkreetset kala, vaid võib lähtuda käesolevast püügihooajast või maitse-eelistusest.
Valge kala on ütlemata õrn ja hõrk ega vaja erilisi kokkamisvõtteid või maitseaineid. Kala valmib kiiresti, mistõttu kõige enam tuleb tähelepanu pöörata hoopis sellele, et seda mitte üle küpsetada ega üle maitsestada.
Valge kala sobib nii argi- kui ka peolauale ja raamatus ongi retsepte mõlemaks puhuks. Leiad siit näiteks värvilise õrnsoolasiia, rohelise ahjukala, koduahju suitsukala, vermutikastmes kala, krõbedate kalaampsude, hõrkude kalakotlettide ja veel paljude teiste kalatoitude õpetused.

Eesti. Fotolugusid kodumaalt
KUIDAS VÕITA SÕPRU JA MÕJUTADA INIMESI
Unistus Eestist
Ülekohtu toimikud 2
Eesti Wabariigi soomusvägi 1918‒1941
Matemaatika. Nutikas mudilane
Sonetid proosas ehk Toome varemeis ja Egiptuses
Smurfid. Lõksu püütud Smurf 2/2025
Moekad Muhu siilikud. Muhu seelikukanga kudumine
EESTI ÕHUVÄGI. OMAS JA VÕÕRAS MUNDRIS
Eestlased Hanko lahingutes 1941
Elu vee all. Pisikese pilgu lood
IKIGAI. JAAPANLASTE PIKA JA TÄISVÄÄRTUSLIKU ELU SALADUSED
75 peent pitsi heegelniidist
HELMESEHTED
Maestra 


Arvustused
Tooteülevaateid veel ei ole.